Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Διαμαρτυρίες για τα τέλη ύδρευσης χειμερινής περιόδου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ – ΛΙΜΝΗΣ – ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΠΑΔΩΝ
Τηλ. 6949121847                                           Παπάδες 07-06-2012
FAX: 22270.51465
                                                           
Προς:      κ. Δήμαρχο


ΘΕΜΑ: Τέλη ύδρευσης χειμερινής περιόδου.


Σας εκφράζουμε τις έντονες διαμαρτυρίες της καθολικής πλειοψηφίας των κατοίκων μας, για τη χρέωση τελών ύδρευσης της χειμερινής περιόδου, δεδομένου ότι δεν λήφθηκε προηγούμενα απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου και στη συνέχεια σχετική απόφαση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης και κατακυρωτική όμοια του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατά συνέπεια οι κάτοικοι δεν ενημερώθηκαν σχετικά, ώστε να αποφύγουν την κατανάλωση νερού κατά τη διάρκεια της περασμένης βαρυχειμωνιάς,  όπου σημειώθηκαν ασυνήθιστα χαμηλές θερμοκρασίες  και ως εκ τούτου αναγκάσθηκαν να αφήσουν ανοιχτές  τις βρύσες  για να αποφύγουν τη διακοπή νερού λόγω παγετού.

Επιπλέον στο χωριό μας κατά τη χειμερινή περίοδο παρατηρείται επάρκεια νερού και δεν δικαιολογείται χρέωση τελών ύδρευσης,  σε μια περίοδο μάλιστα έντονης οικονομικής ύφεσης που διανύει η χώρα μας και πολλά νοικοκυριά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Παρακαλούμε για τις σχετικές ενέργειές σας,  ώστε οι κατάλογοι τελών ύδρευσης να τροποποιηθούν και οι κάτοικοί μας καταναλωτές να χρεωθούν μόνο με το πάγιο τέλος.


Με εκτίμηση,


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου