Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου για το Δασικό Χωριό Παπάδων



 
Το blogspot παρέστη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πού έγινε την 29.03.2016 στην πανέμορφη Λίμνη και παρουσιάζει τις εξελίξεις που διαμορφώνονται για την εκμίσθωση του Δασικού Χωριού  Παπάδων, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν σε αυτή.
Ο κ. Δήμαρχος αναπτύσσοντας το θέμα είπε ότι έχει ληφθεί η σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, εκδόθηκε η απαραίτητη γνωμοδότηση νομικού συμβούλου  και στο επόμενο συμβούλιο θα συζητηθεί η λύση του μισθωτηρίου συναινετικά, ώστε να αποφευχθεί η χρονοβόρα διαδικασία  καταγγελίας της μίσθωσης.
Ιδιαίτερη αγωνία για την επαναλειτουργία του Δασικού Χωριού Παπάδων φάνηκε να διακατέχει τον Πρόεδρο της Κοινότητας Παπάδων, ο οποίος ζήτησε και πάλι την επίσπευση των σχετικών διαδικασιών, ώστε να προκύψει νέος μισθωτής το συντομότερο δυνατό.
Πάντως έχουμε τη γνώμη ότι οι εγκαταστάσεις του Δασικού Χωριού αποτελούν το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του Δήμου και θα πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διαφύλαξη και αξιοποίησή τους.
Πληροφορηθήκαμε ότι παρόλο που διανύουμε περίοδο οικονομικής ύφεσης υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από αρκετούς επιχειρηματίες.
Πιστεύουμε ότι το Δασικό Χωριό με τον κατάλληλο επιχειρηματία μπορεί να επιτελέσει τους σκοπούς για τους οποίους δημιουργήθηκε και να συντείνει στην περιβαλλοντική, κοινωνικοοικονομική και τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας και ευρύτερα.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου